Istituto Di Cultura - Tirana

Evente

Riprendono i corsi di lingua italiana per bambini: 5-7 e 8-12 anni
Riprendono i corsi di lingua italiana per bambini: 5-7 e 8-12 anniP 1 DH 2017 → Mer 30 M 2018

L’ITALIANO, UN GIOCO … DA BAMBINI 5-7 anni A inizio 2018 ripartono i corsi per bambini all’Istituto Italiano di Cultura! Se avete un bambino tra i 5 e i 7 anni e volete che impari l’italiano giocando attraverso canzoni, disegni, attività ludiche e tantissime altre attività creat...

Lexo të gjitha
Share Tirana 2018 - Forum Internazionale di architettura e ingegneria
Share Tirana 2018 - Forum Internazionale di architettura e ingegneriaMa 20 Shk 2018

Conferenza internazionale di architetti e ingegneria da vari paesi per condividere idee ed esperienze celebrando le eccellenze in architettura Share Tirana 2018. Il Forum è organizzato dall’Associazione dei Architetti d’Albania, Macedonia, Kosovo e la Camera dei Architetti di Bulgaria. Sono present...

Lexo të gjitha
Një qytet, një film – Milano | Mrekulli në Milano nga Vittorio De Sica
Një qytet, një film – Milano | Mrekulli në Milano nga Vittorio De SicaMer 21 Shk 2018

Takime në Bibliotekë - Cineclub i IIC   Mrekulli në Milano nga Vittorio De Sica Fantastik |+16 | b/n |100ˈ | Itali 1951 Me Paolo Stoppa, Alba Arnova, Emma Gramatica, Guglielmo Barnabò, Brunella Bovo   Ashtu si në përralla, Totò lind nën një lakër dhe a...

Lexo të gjitha
Ekspozita fotografike e Moira Ricci – Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi” në Shkodër
Ekspozita fotografike e Moira Ricci – Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi” në ShkodërP 23 Shk 2018 → Sh 5 M 2018

Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi” në Shkodër hap vitin 2018 me një ekspozitë personale të artistes Moira Ricci me titull Lookaftering kuruar nga Lek Gjeloshi. Moira Ricci ka lindur në Orbetello më 19.04.77, jeton dhe punon në Itali. Puna e saj (fotografia, vid...

Lexo të gjitha
Një qytet, një film – Torino/Piemonte | Mirë se erdhe President!  nga Riccardo Milani
Një qytet, një film – Torino/Piemonte | Mirë se erdhe President! nga Riccardo MilaniMer 28 Shk 2018

Takime në Bibliotekë - Cineclub i IIC   Mirë se erdhe President! nga Riccardo Milani Komedi |100’ | Itali 2013 Me Claudio Bisio, Kasia Smutniak, Beppe Fiorello, Remo Girone, Massimo Popolizio   Peppino është një bibliotekar i apasionuar pas tregimit të historive...

Lexo të gjitha
Një qytet, një film – Palermo | Mafia vret vetëm në verë nga Pif
Një qytet, një film – Palermo | Mafia vret vetëm në verë nga PifMer 14 M 2018

Takime në Bibliotekë - Cineclub i IIC   Mafia vret vetëm në verë nga Pif Komedi |90’ | Itali 2013 Me Cristiana Capotondi, Pif, Ginevra Antona, Alex Bisconti, Claudio Gioé   Filmi rrëfen edukimin sentimental dhe civil të një fëmije, Arturos, i cili ka lindu...

Lexo të gjitha
Një qytet, një film – Ferrara | Kopshti i Finini Contini nga Vittorio De Sica
Një qytet, një film – Ferrara | Kopshti i Finini Contini nga Vittorio De SicaMer 21 M 2018

Takime në Bibliotekë - Cineclub i IIC   Kopshti i Finini Contini nga Vittorio De Sica Dramë |93’ | Itali 1970 Me Dominique Sanda, Lino Capolicchio, Helmut Berger, Romolo Valli, Fabio Testi, Inna Alexeieva, Raffaele Curi, Katina Morisani, Camillo Cesarei, Barbara Leonard Pilavin, Michael Be...

Lexo të gjitha
Një qytet, një film – Venezia | Dhjetë dimra nga Valerio Mieli
Një qytet, një film – Venezia | Dhjetë dimra nga Valerio MieliMer 28 M 2018

Takime në Bibliotekë - Cineclub i IIC   Dhjetë dimra nga Valerio Mieli Komedi |99’ | Itali 2009 Me Isabella Ragonese, Michele Riondino, Sergei Zhigunov, Valerio Mieli, Glen Blackhall, Sergei Niconenko, Liuba Zaizeva   Është dimri i vitit 1999. Një vapor i vogël ...

Lexo të gjitha
Një qytet, një film - Napoli | Kryptoniti në çantë nga Ivan Cotroneo
Një qytet, një film - Napoli | Kryptoniti në çantë nga Ivan Cotroneo Mer 4 P 2018

Takime në Bibliotekë - Cineclub i IIC   Kryptoniti në çantë nga Ivan Cotroneo Komedi dramatike | 98’ | Itali 2011 Me Valeria Golino, Cristiana Capotondi, Luca Zingaretti, Libero de Rienzo, Luigi Catani   Peppino është shtatë vjeç dhe jeton në a...

Lexo të gjitha
Një qytet, një film - Latina dhe më tej | Vëllai im është djalë i vetëm nga Daniele Luchetti
Një qytet, një film - Latina dhe më tej | Vëllai im është djalë i vetëm nga Daniele LuchettiMer 11 P 2018

Takime në Bibliotekë - Cineclub i IIC   Vëllai im është djalë i vetëm nga Daniele Luchetti Komedi | 100’ | Itali, Francë 2007 Me Elio Germano, Riccardo Scamarcio, Diane Fleri, Alba Rohrwacher, Angela Finocchiaro   Shkëputur nga vepra 'Il Fasciocomunista' ...

Lexo të gjitha
Një qytet, një film – Trieste e Tarvisio | Vajza e liqenit nga Andrea Molaioli
Një qytet, një film – Trieste e Tarvisio | Vajza e liqenit nga Andrea Molaioli Mer 18 P 2018

Takime në Bibliotekë - Cineclub i IIC   Vajza e liqenit di Andrea Molaioli Dramë |95’ | Itali 2006 Me Toni Servillo, Nello Mascia, Marco Baliani, Giulia Michelini, Fausto Sciarappa, Denis Fasolo, Franco Ravera, Sara D'Amario, Heidi Caldart, Alessia Piovan, Nicole Perrone, Enrico Cavallero, ...

Lexo të gjitha