Instituti Italian i Kulturës në Tiranë 
Flamuri italian
Tipi i stemës së Instituteve Italiane të Kulturës:Gjysma e skulpturës "sfera e madhe" e Pomodoro-s mbi një fushë të kuqePamje të pikturës "qyteti ideal" i Piero della Francesca
italiano | risitë
| Instituti
| Aktivitetet
| Si të mësosh italishten
| Biblioteka
| Mundësitë
>Rreth nesh-
>>Stafi-
>>Fushat në të cilat veprojmë-
>>Historiku-
>Si të na kontaktoni-
>Ku jemi-
>Si të anëtarësohesh-
>Selia-
>Salla e Shtypit-

Rreth nesh

Instituti Italian i Kulturës në Tiranë, organ zyrtar i Shtetit Italian, ka si qëllim promovimin dhe përhapjen e gjuhës dhe kulturës italiane në Shqipëri nëpërmjet organizimit të aktiviteteve kulturore për të ndihmuar shkëmbimin e ideve, arteve dhe shkencave.

Shërbime
 

Insituti Italian i Kulturës në Tiranë i ofron publikut shqiptar shërbimet e mëposhtme:

Të gjitha eventet kulturore (koncertet, ekspozitat aristike, filmat, etj.) janë të organizuara nga Instituti në bashkëpunim me: 

-

link | Harta | shënime ligjore | kredite